שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מאפה פסטה ופטריות / חנוך בר שלום


חומרים
500 גרם פסטה מבושלת
1 כוס שמנת מתוקה
2 ביצים
250 גרם פטריות שמפיניון פרוסות ומטוגנות
50 גרם גבינת קשקבל
קורט אגוז מוסקט
מלח ופלפל
1 כף פרורי לחם
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל 190 מעלות צלזיוס.
2. מערבבים את כל החומרים מלבד פירורי הלחם ומניחים בתבנית חסינת חום.
3. מפזרים מעל את פירורי הלחם ואופים בתנור כ 35 דקות או עד שהמאפה מזהיב.

חזרה