שלח להדפסה  
לחם ומאפים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

לחם דלעת

מתכון אמריקני מסורתי.


חומרים
1 כוס צימוקים או אננס מיובש קצוץ
1/4 כוס מים או קוניאק או רום אמיתי
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כפית תמצית וניל אמיתי
3/4 2 כוסות קמח (אפשר עד 1/2 כוס קמח מלא)
2 כפיות קינמון
1/2 כפית אגוז מוסקט
1 כפית מלח
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית אבקת סודה
1/2 2 כוסות דלעת טרייה מגוררת
אופן ההכנה
  1.  מחממים תנור ל 180 מעלות צלזיוס. 
  2. משרים את הצימוקים או האננס במים, בקוניאק או ברום. 
  3. בקערת מערבל חשמלי טורפים ביצים, סוכר, וניל ושמן. מנפים יחד את החומרים היבשים ומוסיפים לקערת המערבל. בוחשים פנימה את הדלעת והצימוקים. 
  4. יוצקים את התערובת לתבנית אפייה משומנת, ואופים בתנור כ 60-45 דקות (תלוי בתבנית), או עד שקיסם שהוחדר למרכז יוצא נקי.

חזרה