|
|
|
|
לחם דלעת
מתכון אמריקני מסורתי.
|
חומרים
|
1 כוס צימוקים או אננס מיובש קצוץ |
1/4 כוס מים או קוניאק או רום אמיתי |
3 ביצים |
3/4 כוס סוכר |
1 כוס שמן |
1 כפית תמצית וניל אמיתי |
3/4 2 כוסות קמח (אפשר עד 1/2 כוס קמח מלא) |
2 כפיות קינמון |
1/2 כפית אגוז מוסקט |
1 כפית מלח |
1 כפית אבקת אפייה |
1 כפית אבקת סודה |
1/2 2 כוסות דלעת טרייה מגוררת |
אופן ההכנה |
- מחממים תנור ל 180 מעלות צלזיוס.
- משרים את הצימוקים או האננס במים, בקוניאק או ברום.
- בקערת מערבל חשמלי טורפים ביצים, סוכר, וניל ושמן. מנפים יחד את החומרים היבשים ומוסיפים לקערת המערבל. בוחשים פנימה את הדלעת והצימוקים.
- יוצקים את התערובת לתבנית אפייה משומנת, ואופים בתנור כ 60-45 דקות (תלוי בתבנית), או עד שקיסם שהוחדר למרכז יוצא נקי.
| חזרה | | |