שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פטוצ'יני ברוטב שמנת, פטריות וחזה עוף / גיא


חומרים (4 מנות)
500 גרם פטוצ'יני
4 חזות עוף חתוכים לרצועות
מעט שמן זית
500 מ"ל שמנת מתוקה
1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות
10 כפות אבקת מרק פטריות
2 כוסות גבינת פרמז'ן מגוררת
אופן ההכנה
  1. מרתיחים מים בסיר ומבשלים את הפטוצ'יני.
  2. בינתיים מכינים את הרוטב: מחממים מעט שמן זית במחבת עמוקה ואוטמים את רצועות העוף.
  3. מוסיפים את הפטריות, אבקת המרק, והשמנת. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשלך 25 דקות.
  4. כשהפסטה מוכנה יוצקים עליה את הרוטב ואת הפרמז'ן, מערבבים היטב ומתבלים בפלפל ומלח לפי הטעם. בתאבון.


חזרה