|
|
|
|
פטוצ'יני ברוטב שמנת, פטריות וחזה עוף
/ גיא
|
חומרים (4 מנות)
|
500 גרם פטוצ'יני |
4 חזות עוף חתוכים לרצועות |
מעט שמן זית |
500 מ"ל שמנת מתוקה |
1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות |
10 כפות אבקת מרק פטריות |
2 כוסות גבינת פרמז'ן מגוררת |
אופן ההכנה |
- מרתיחים מים בסיר ומבשלים את הפטוצ'יני.
- בינתיים מכינים את הרוטב: מחממים מעט שמן זית במחבת עמוקה ואוטמים את רצועות העוף.
- מוסיפים את הפטריות, אבקת המרק, והשמנת. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשלך 25 דקות.
- כשהפסטה מוכנה יוצקים עליה את הרוטב ואת הפרמז'ן, מערבבים היטב ומתבלים בפלפל ומלח לפי הטעם. בתאבון.
| חזרה | | |