|
|
|
|
פילה סלמון ברוטב טריאקי
/ ynet
|
חומרים (5 מנות)
|
5 נתחים של פילה סלמון |
1/2 כוס שמן זית |
1 כוס רוטב טריאקי |
1/4 כוס יין לבן יבש |
1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר |
אופן ההכנה |
- מחממים את התנור לחום גבוהה (250 מעלות צלזיוס).
- מניחים את נתחי הסלמון בתבנית.
- מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב, ויוצקים על נתחי הסלמון שבתבנית.
- מכסים ביריעת נייר אלומיניום, ואופים כ 20 דקות בתנור (משך זמן הבישול תלוי בגודל נתחי הדגים).
| חזרה | | |