שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פילה סלמון ברוטב טריאקי / ynet


חומרים (5 מנות)
5 נתחים של פילה סלמון
1/2 כוס שמן זית
1 כוס רוטב טריאקי
1/4 כוס יין לבן יבש
1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
אופן ההכנה
  1.  מחממים את התנור לחום גבוהה (250 מעלות צלזיוס). 
  2. מניחים את נתחי הסלמון בתבנית. 
  3. מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב, ויוצקים על נתחי הסלמון שבתבנית.
  4.  מכסים ביריעת נייר אלומיניום, ואופים כ 20 דקות בתנור (משך זמן הבישול תלוי בגודל נתחי הדגים).

חזרה