|
|
|
|
פסטה עם ביצים וגבינה בולגרית
/ דורית בכר
|
חומרים
|
שמן זית |
1 חבילה פסטה (ספגטי או פסטה קצרה מסוג פוזילי או פנה), מבושלת לפי הוראות היצרן ומסוננת |
100-150 גרם גבינה בולגרית מסוננת ומפוררת |
2 ביצים |
פלפל שחור לפי הטעם. |
גבינת פרמז'ן מגוררת (אם רוצים) |
אופן ההכנה |
- מחממים מעט שמן זית במחבת רחבה. מוסיפים את הפסטה ומטגנים תוך ערבוב בכף עץ (או מזלג), עד שכולה מצופה בשמן.
- מוסיפים את הגבינה, וממשיכים לערבב עד שהיא מתפזרת בפסטה באופן שווה. מוסיפים את הביצים ומערבבים-טורפים מייד, עד שהן נקרשות (כמו ביצה מקושקשת). מתבלים בפלפל, בוזקים מלמעלה את הפרמזן (אם רוצים) ומגישים מיד.
| חזרה | | |