שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פסטה עם ביצים וגבינה בולגרית / דורית בכר


חומרים
שמן זית
1 חבילה פסטה (ספגטי או פסטה קצרה מסוג פוזילי או פנה), מבושלת לפי הוראות היצרן ומסוננת
100-150 גרם גבינה בולגרית מסוננת ומפוררת
2 ביצים
פלפל שחור לפי הטעם.
גבינת פרמז'ן מגוררת (אם רוצים)
אופן ההכנה
  1. מחממים מעט שמן זית במחבת רחבה. מוסיפים את הפסטה ומטגנים תוך ערבוב בכף עץ (או מזלג), עד שכולה מצופה בשמן.
  2. מוסיפים את הגבינה, וממשיכים לערבב עד שהיא מתפזרת בפסטה באופן שווה. מוסיפים את הביצים ומערבבים-טורפים מייד, עד שהן נקרשות (כמו ביצה מקושקשת). מתבלים בפלפל, בוזקים מלמעלה את הפרמזן (אם רוצים) ומגישים מיד.
חזרה