שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ביצים מוחמצות / ynet


חומרים
12 ביצים קשות קלופות
1.5 כוסות חומץ
1.5 כוסות מים
1 כפית גרגירי פלפל אנגלי שלמים
1 שן שום כתושה
1 עלה דפנה
אופן ההכנה
  1. מערבבים את החומץ, המים והפלפל האנגלי בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל להבה בינונית. מוסיפים את השום ועלה הדפנה ומורידים מהאש. 
  2. מסדרים את הביצים בנצנצת מעוקרת, שופכים מעל את תערובת החומץ החמה. אוטמים את הצנצנת ומאחסנים במקרר ל 8-10 ימים לפחות.
חזרה