שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רוטב ריקוטה וטימין / ynet

הרוטב מתאים להגשה מעל פסטה.


חומרים
2 כפות חמאה
2 כפות קמח
1 כוס חלב
1 כוס שמנת מתוקה
2/3 כוס גבינת ריקוטה
1/2 כוס גבינת פרמז'ן מגוררת
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
3 כפות טימין קצוץ או 2 כפות טימין יבש
אופן ההכנה
1. ממיסים את החמאה במחבת עמוקה מעל להבה בינונית. מוסיפים את הקמח ומבשלים יחד במשך דקה תוך ערבוב מתמיד. מערבבים את השמנת והחלב ומוסיפים בהדרגה תוך ערבוב עד שמתקבלת תערובת חלקה. מבשלים במשך 15 דקות נוספות. מערבבים כל הזמן.

2. מוסיפים את הפרמז'ן, הריקוטה, המלח, הפלפל והטימין. מבשלים במשך 5 דקות או עד שהגבינה נמסה. מוסיפים את הפטרוזיליה ומגישים.
חזרה