|
|
|
|
פאי פקאן
/ ynet
|
חומרים
|
1 כוס דבש |
3 ביצים טרופות |
3 כפות חמאה |
1 כפית תמצית וניל |
1 כוס אגוזי פקאן קלופים וקצוצים |
1/2 כפית אגוז מוסקט מגורר |
1 מתכון בסיסי לבצק טארט (ראו מימין) |
אופן ההכנה |
- מרדדים את הבצק ומניחים בתבנית פאי בקוטר 20 -22 ס"מ. מכסים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר.
- מחממים את הדבש בסיר קטן מעל להבה בינונית. הדבש צריך להיות נוזלי מאוד. מכבים את האש ומוסיפים את הביצים בהדרגה תוך בחישה מתמדת (רצוי בעזרת מטרפה ידנית).
- מוסיפים את החמאה, הוניל, הפקאנים והמוסקט. מוציאים את התבנית עם הבצק מהמקרר ויוצקים לתוכה את התערובת.
- אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות צלזיוס במשך 40-30 דקות.
| חזרה | | |