|
|
|
|
רוטב רוזה לפסטה
/ מיה פופקו
|
חומרים
|
1 בצל |
2-3 שיני שום |
2-3 עגבניות טריות ויפות |
1 מכל שמנת מתוקה |
מלח |
פלפל שחור גרוס |
אגוז מוסקט |
אופן ההכנה |
- חותכים את הבצל והשום לחתיכות קטנות ומזהיבים במחבת עם מעט שמן זית משובח.
- חותכים את העגבניות לחתיכות קטנות (אך לא קטנות מדי) ומוסיפים למחבת.
- מוסיפים בהדרגה את התבלינים.
- ברגע שהעגבניות מתרככות (אך לא הופכות לעיסה) מוסיפים את השמנת מנמיכים את האש.
- לאחר כ 5 דקות מוסיפים לפסטה חמה ומגישים מיד (רצוי עם פרמזן).
| חזרה | | |