שלח להדפסה  
ריבות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ריבת דלעת / מיכל לוי-אלחלל


חומרים
3 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות
3.5 כוסות סוכר
1/2 כוס מיץ לימון
אופן ההכנה
  1. מבשלים את הדלעת בסיר גדול עם מעט מים, עד שהיא מתרככת במקצת.
  2. מוסיפים את הסוכר ומבשלים כשעה על אש בינונית תוך ערבוב מפעם בפעם.
  3. מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים.
  4. מעבירים לצנצנות מעוקרות (שנשטפו קודם במים רותחים) ומאחסנים במקרר עד לשימוש.
חזרה