|
|
|
|
מרק גספצ'ו קר
/ אריק חכימי
|
חומרים (10 מנות)
|
2 בצלים קלופים |
15 עגבניות אדומות בשלות |
4 מלפפונים בקליפתם |
2 פלפלים אדומים (או גמבות), מנוקים מגרעינים ומגידים לבנים |
2 פרוסות לחם לבן ללא הקרום |
1/2 כוס מיץ עגבניות |
50 גרם (1/2 קופסא קטנה) רסק עגבניות |
1/3 כוס חומץ בן יין אדום |
1 כף ברנדי |
1 כפית מלח |
2 כפיות פלפל שחור |
1 כפית סוכר |
1 שן שום כתושה |
1/2 פלפל צ'ילי יבש |
אופן ההכנה |
שוטפים את הירקות וחותכים לרבעים. מרסקים את כל המרכיבים במעבד מזון. מעבירים דרך מסננת ומקררים היטב.מגישים עם קוביות קרח.
| חזרה | | |