שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רוטב חמוץ מתוק / ynet


חומרים
1/2 כוס סוכר
1 כוס מיץ אננס
4 כפות חומץ
כפית רסק עגבניות
1/2 כפית רוטב סויה
קורט מלח
1 כפית קורנפלור
מעט פלפל צ'ילי יבש טחון
אופן ההכנה
  1. בסיר קטן, מביאים לרתיחה את המיץ, החומץ והסוכר.
  2. מוסיפים את רסק העגבניות, הסויה, המלח והצ'ילי.
  3. ממיסים את הקורנפלור במעט מים קרים ומוסיפים לסיר. מערבבים היטב.
  4. מבשלים על להבה נמוכה במשך 10 דקות. מצננים ומגישים.
חזרה