|
|
|
|
סלט תפוחי אדמה, עשבי תיבול וזיתים
/ בני סיידא
|
חומרים
|
6 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם |
4 ביצים קשות קלופות |
1 בצל סגול חתוך לרצועות |
4 בצלים ירוקים קצוצים |
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה |
1/2 כוס גבעולי סלרי קצוצים |
1/4 כוס עירית קצוצה |
4 כפות שמיר קצוץ |
50 גרם זיתים ירוקים מבוקעים |
1 לימון כבוש חתוך לקוביות |
1/2 כוס שמן זית |
מיץ מ-1 לימון בינוני |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- קולפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות ושמים בקערה גדולה. חותכים את הביצים לשמיניות ומוסיפים לקערה.
- מוסיפים את עשבי התיבול, הזיתים והלימון הכבוש.
- מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל ומערבבים.
- משהים כחצי שעה ומגישים עם לחם טרי.
| חזרה | | |