שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט תפוחי אדמה, עשבי תיבול וזיתים / בני סיידא


חומרים
6 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם
4 ביצים קשות קלופות
1 בצל סגול חתוך לרצועות
4 בצלים ירוקים קצוצים
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס גבעולי סלרי קצוצים
1/4 כוס עירית קצוצה
4 כפות שמיר קצוץ
50 גרם זיתים ירוקים מבוקעים
1 לימון כבוש חתוך לקוביות
1/2 כוס שמן זית
מיץ מ-1 לימון בינוני
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. קולפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות ושמים בקערה גדולה. חותכים את הביצים לשמיניות ומוסיפים לקערה.
  2. מוסיפים את עשבי התיבול, הזיתים והלימון הכבוש.
  3. מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל ומערבבים.
  4. משהים כחצי שעה ומגישים עם לחם טרי.
חזרה