שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פסטה ברוטב שמנת חמוצה או יוגורט / מיכל אלמוג

פסטה מהירת הכנה לאנשים רעבים במיוחד!


חומרים (4 מנות)
1 חבילה פסטה פרפרים
1 כוס גבינה בולגרית או גבינת "חמד" חתוכה לקוביות
זיתים חתוכים
2 גביעי שמנת חמוצה או יוגורט
זעתר
אופן ההכנה
  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  2. מניחים מנת פסטה בצלחת הגשה מפזרים מעל קוביות גבינה, זיתים ושתי כפות שמנת או יוגורט. מקשטים מעל עם זעתר.
חזרה