שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

לזנית גבינות / מיה פופקו


חומרים (8 מנות)
1 חבילה דפי לזניה ללא בישול
1 קופס עגבניות מרוסקות
250 גרם גבינה לבנה
150 גרם גבינת קשקבל מגוררת
150 גרם גבינה צהובה משובחת, מגוררת
חבילת עלי בזיליקום
1/3 כוס שמן זית
2-3 שיני שום
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור לחום של 150 מעלות צלזיוס.
  2. בקערה אחת מערבבים את כל הגבינות.
  3. בקערה אחרת מערבבים את העגבניות עם שמן הזית השום והתבלינים.
  4. קוצצים את הבזיליקום.
  5. בתבנית חסינת אש (רצוי בצורה מרובעת) ומשומנת מניחים שכבה אחת של דפי לזניה עליה מפזרים מחצית מכמות הגבינות, 1/3 מכמות רוטב העגבניות ובזיליקום לפי הטעם.
  6. חוזרים על הפעולה פעם נוספת כאשר שכבת דפי הלזניה האחרונה מכוסה ברוטב העגבניות בלבד.
  7. מכניסים לתנור לחצי שעה או עד שדפי הלזניה רכים לגמרי.



חזרה