שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוף בגריל עם קולה או בירה / אילנית תם


חומרים
6 כרעי עוף
5 שיני שום קצוצות
1/2 כוס שמן סויה
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כורכום
1 כף אבקת מרק עוף
1/2 כפית כמון
1/2 כוס קולה או בירה שחורה
4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לפרוסות
אופן ההכנה
  1. בקערה גדולה, מערבבים את השמן והתבלינים. מוסיפים ת הקולה או הבירה.
  2. מכניסים את העוף ותפוחי האדמה למרינדה ומשרים במשך שעה לפחות לספיגת טעמים.
  3. מחממים תנור לחום בינוני, מעבירים את העוף לתבנית ויצקים עליו את המרינדה. אופים כשעה בתנור.
חזרה