שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוף בבירה / ynet


חומרים (6 מנות)
6 כרעי עוף
מעט שמן לטיגון
6 תפוחי אדמה חצויים
6 גבעולי טימין או רוזמרין
10 שיני שום עם הקליפה
2 בקבוקי בירה
אופן ההכנה
  1. מחממים את השמן בסיר גדול, מוסיפים את העוף ומשחימים מכל הכיוונים.
  2. מוסיפים את תפוחי האדמה, הטימין או הרוזמרין, השום והבירה.
  3. מכסים ומביאים לרתיחה. 
  4. מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 40 דקות או עד שהעוף מוכן.

חזרה