שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוף בשזיפים / רותי לחמן

מתכון טעים וקל מאוד להכנה.


חומרים (4 מנות)
4 כרעי עוף
1 כף אבקת מרק בצל
1 קופסת שימורים של שזיפי שגיב
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
  1. משרים יחד את העוף והשזיפים, אבקת המרק, המלח והפלפל במשך 12 שעות.
  2. מחממים תנור ל 200 מעלות צלזיוס, מעבירים את העוף ואת השזיפים לכלי חסין חום ומכסים.
  3. אופים בתנור במשך 30 דקות. מסירים את המכסה, אופים עוד 15 דקות ומגישים.
חזרה