שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

צזיקי / בני סיידא

מרק מלפפונים ויוגורט


חומרים (5 מנות)
5 מלפפונים טריים
מלח
2 גביעי יוגורט סמיך מחלב צאן
4-6 שיני שום כתושות
1 כפית חומץ בן יין
1 כפית סוכר
4 כפות שמן זית
1/4 כוס שמיר קצוץ דק
אופן ההכנה
  1. מגררים את המלפפונים על מגררת גסה, או פורסים דק, ומעבירים למסננת. זורים מלמעלה מעט מלח, מערבבים ומשהים כשעה, כדי שיפרישו נוזלים.
  2. מערבבים בקערה את שאר המרכיבים ומאחסנים במקרר כשעה. לפני ההגשה מוסיפים את המלפפונים, טועמים ומשפרים תיבול. מגישים עם לחם טרי.
חזרה