|
|
|
|
חמאה מתובלת
/ לאה
|
חומרים
|
200 גרם חמאה רגילה או מלוחה |
2-3 שיני שום כתושות |
1/2 כוס עלי בזיליקום או פטרוזיליה או שמיר, קצוצים |
מלח ופלפל לפי הטעם |
אופן ההכנה |
- משאירים את חבילת החמאה מחוץ למקרר לשעה, כדי שתתרכך.
- מערבבים את החמאה הרכה עם שאר החומרים, מעבירים לקערה קטנה ומחזירים למקרר כדי שהחמאה תתקשה.
- הצעה להגשה אישית ויפה: מקציפים את החמאה במערבל ידני, מעבירים למתקן של קוביות קרח ומצננים במקרר.
| חזרה | | |