שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

גלידת סנדיי בטעם מנטה / מיכל לוי-אלחלל

גלידת וניל עם רוטב שוקולד בטעם מנטה


חומרים (8 מנות)
300 גרם שוקולד חלב
צרור גבעולי נענע מופרדים לעלים
2 מכלים שמנת מתוקה
1 ליטר גלידת וניל
אופן ההכנה
  1.  חותכים את השוקולד לחתיכות קטנות ומניחים בצד. שומרים כמה עלי נענע לקישוט ואת השאר שמים בסיר בינוני יחד עם השמנת. מביאים לרתיחה, מסירים מהלהבה ומסננים לקערה. מוסיפים את השוקולד לשמנת, ממתינים שתי דקות ומערבבים היטב, עד שהגושים נעלמים. 
  2.  הרכבת המנה: מסדרים בגביע 2-3 כדורי גלידה, יוצקים עליהם מהרוטב החם, מקשטים בעלה נענע ומגישים.


חזרה