|
|
|
|
גילופי מלון במרטיני
/ רון כהן (שפאץ)
זמן הכנה: 5 דקות
זמן המתנה: 45 דקות
|
חומרים (5 מנות)
|
2 מלונים בינונים |
1/2 1 -1 כוסות מרטיני רוסו או צ'ינזנו רוסו |
אופן ההכנה |
- מצננים היטב את המלונים במקרר.
- פותחים את המלונים, מנקים את הגרעינים ואת הריר שהם צמודים אליו – כדאי להזהר מניקוי יתר שיוריד גם את החלקים המגרים ביותר של המלון, אלה הנמצאים ממש בלבו.
- בעזרת כף, מתחילים לגלף בבשר המלון חתיכות בגודל המתאים לאכילה, עד שמגיעים לאזור הקליפה ואז עוצרים.
- מערבבים את חתיכות המלון בכלי עם מכסה יחד עם ה'מרטיני' או ה'צ'ינזנו', סוגרים היטב את המכסה ומניחים במקרר לארבעים וחמש דקות של צינון ומיזוג טעמים.
- מגישים בקעריות קטנות ולא מתביישים לשתות את המיץ שנשאר בסוף.
| חזרה | | |