שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

גילופי מלון במרטיני / רון כהן (שפאץ)

זמן הכנה: 5 דקות

זמן המתנה: 45 דקות


חומרים (5 מנות)
2 מלונים בינונים
1/2 1 -1 כוסות מרטיני רוסו או צ'ינזנו רוסו
אופן ההכנה
  1. מצננים היטב את המלונים במקרר.
  2. פותחים את המלונים, מנקים את הגרעינים ואת הריר שהם צמודים אליו – כדאי להזהר מניקוי יתר שיוריד גם את החלקים המגרים ביותר של המלון, אלה הנמצאים ממש בלבו.
  3. בעזרת כף, מתחילים לגלף בבשר המלון חתיכות בגודל המתאים לאכילה, עד שמגיעים לאזור הקליפה ואז עוצרים.
  4. מערבבים את חתיכות המלון בכלי עם מכסה יחד עם ה'מרטיני' או ה'צ'ינזנו', סוגרים היטב את המכסה ומניחים במקרר לארבעים וחמש דקות של צינון ומיזוג טעמים.
  5. מגישים בקעריות קטנות ולא מתביישים לשתות את המיץ שנשאר בסוף.

חזרה