שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

תפוחי אדמה עם קרם פרש וקוויאר / אנה וגנר


חומרים (4 מנות)
4 תפוחי אדמה גדולים
8 כפות קרם פרש
4 כפיות בצל קצוץ דק דק
4 כפיות קוויאר
אופן ההכנה
  1. עוטפים את תפוחי האדמה היטב בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל – 200 מעלות צלסיוס. אופים שעה ורבע. דוקרים במזלג: אם הוא עובר את כל תפוח האדמה בנוחות, סימן שהוא מוכן לגמרי.
  2. חוצים את תפוחי האדמה, עם נייר הכסף, בסכין חדה אך מקפידים שלא לחצות עד הסוף. במכתש שנוצר, מניחים 2 כפות קרם פרש, כפית בצל וכפית קויאר לכל תפוח אדמה. מגישים מיד.
חזרה