|
|
|
|
תפוחי אדמה עם קרם פרש וקוויאר
/ אנה וגנר
|
חומרים (4 מנות)
|
4 תפוחי אדמה גדולים |
8 כפות קרם פרש |
4 כפיות בצל קצוץ דק דק |
4 כפיות קוויאר |
אופן ההכנה |
- עוטפים את תפוחי האדמה היטב בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל – 200 מעלות צלסיוס. אופים שעה ורבע. דוקרים במזלג: אם הוא עובר את כל תפוח האדמה בנוחות, סימן שהוא מוכן לגמרי.
- חוצים את תפוחי האדמה, עם נייר הכסף, בסכין חדה אך מקפידים שלא לחצות עד הסוף. במכתש שנוצר, מניחים 2 כפות קרם פרש, כפית בצל וכפית קויאר לכל תפוח אדמה. מגישים מיד.
| חזרה | | |