שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פסטה בקוויאר / אנה וגנר


חומרים (4 מנות)
500 גרם פסטה קצרה (רצוי פנה)
250 מ"ל שמנת מתוקה או קרם פרש
צרור עירית
150 גרם סלמון מעושן
50 גרם קוויאר או ביצי סלמון
כף מלח גס
אופן ההכנה
  1.  מרתיחים 4 ליטר מים בסיר גדול. מוסיפים מלח גס. 
  2. עד ש המים ירתחו, מכינים את הרוטב: קוצצים את הסלמון לפיסות קטנטנות, קוצצים את העירית דק מאד. בסיר קטן, מחממים את השמנת או את הקרם פרש ומקפידים שלא ירתחו. כשחם, מוסיפים את הסלמון ואת העירית, ומבשלים על אש קטנה 2 דקות תך ערבוב מתמיד, שלא ירתח. מכבים.
  3. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים היטב. מחלקים את הפסטה ל –4 צלחות של מרק, מעליה מוזגים רוטב, ואת הקוויאר או ביצי הסלמון מוסיפים בעדינות, בכפית עץ, ממש ברגע האחרון. לא צריך להמליח את הרוטב.
חזרה