שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פסטה ברוטב עגבניות, שמנת ופטריות / מירב


חומרים (4 מנות)
1 חבילת פסטה (500 גרם)
1 קופסאת עגבניות משומרות (425 גרם)
1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות
2 שיני שום
2 כפות חמאה
1 קופסאת שמנת לבישול (250 מ"ל)
2 כפיות אגוז מוסקט
2 כפיות עלי רוזמרין טרי או כפית אבקת רוזמרין
מלח
אופן ההכנה
  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  2. בינתיים, ממיסים את החמאה ומוסיפים את הפטריות החתוכות.
  3. מוסיפים את שיני השום הכתושות. מבשלים עד שהפטריות מתרככות.
  4. מוסיפים את העגבניות המשומרות כשהן חתוכות לקוביות קטנות.
  5. שופכים את השמנת ומוסיפים את התבלינים. מבשלים על אש קטנה עוד כ-5 דקות.
  6. מערבבים את הפסטה והרוטב ומגישים חם. בתיאבון!

חזרה