|
|
|
|
פסטה ברוטב עגבניות, שמנת ופטריות
/ מירב
|
חומרים (4 מנות)
|
1 חבילת פסטה (500 גרם) |
1 קופסאת עגבניות משומרות (425 גרם) |
1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות |
2 שיני שום |
2 כפות חמאה |
1 קופסאת שמנת לבישול (250 מ"ל) |
2 כפיות אגוז מוסקט |
2 כפיות עלי רוזמרין טרי או כפית אבקת רוזמרין |
מלח |
אופן ההכנה |
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- בינתיים, ממיסים את החמאה ומוסיפים את הפטריות החתוכות.
- מוסיפים את שיני השום הכתושות. מבשלים עד שהפטריות מתרככות.
- מוסיפים את העגבניות המשומרות כשהן חתוכות לקוביות קטנות.
- שופכים את השמנת ומוסיפים את התבלינים. מבשלים על אש קטנה עוד כ-5 דקות.
- מערבבים את הפסטה והרוטב ומגישים חם. בתיאבון!
| חזרה | | |