שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פילה דניס בלימון ג'ינג'ר ופלפל חריף / חנוך בר-שלום


חומרים
8 פילטים של דניס או לברק, מנוקים מעצמות
2 לימונים חתוכים לקוביות קטנות, עם הקליפה וללא גרעינים
2 כפות ג'ינג'ר טרי, מקולף וחתוך לקוביות קטנות.
1 כף פלפל ירוק וחריף, מנוקה מגרעינים וחתוך לקוביות קטנות
50 חמאה רכה
4 כפות שמן זית
4 שיני שום כתושות
מלח
פלפל
אופן ההכנה
  1.  מניחים את הדגים בתבנית חסינת חום כשהעור כלפי מטה. 
  2. מערבבים את יתרת החומרים, ומורחים בתערובת את הדגים. צולים בגריל כ 3-4 דקות.
חזרה