שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פשטידת ברוקולי / שרה דרומי


חומרים (6 מנות)
400 גרם ברוקולי קפוא, מופשר
מעט פירורי לחם
6 ביצים
1 כוס מיונז או מיונית
1/2 שקית אבקת אפייה
מעט מלח
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל 180 מעלות צלזיוס.
  2. מערבבים את הביצים עם המיונית ואבקת האפייה.
  3. משמנים תבנית אפייה ומפזרים עליה פירורי לחם. מפוררים את פרחי הברוקולי ומפזרים בתבנית.
  4. יוצקים מעל את תערובת הביצים ואופים בתנור במשך 1/2 שעה.



חזרה