|
|
|
|
עוף בטריאקי
/ מורן
|
חומרים (6 מנות)
|
8 שוקי עוף |
1/2 כוס רוטב סויה |
1/2 כוס דבש |
1 כפית מיץ לימון |
1 כפית קורנפלור |
אופן ההכנה |
- ממיסים את הקורנפלור עם מעט רוטב סויה בקערה גדולה. מוסיפים את שאר רוטב הסויה, הדבש ומיץ הלימון ומערבבים היטב.
- מוסיפים לקערה את שוקי העוף, ומשרים לחצי שעה לפחות.
- מחממים תנור לחום בינוני (200 מעלות צלזיוס).
- מעבירים את העוף ואת המשרה לתבנית, עוטפים בנייר כסף ואופים במשך חצי שעה.
| חזרה | | |