|
|
|
|
אספרגוס צלוי
/ אילנה טננביום
|
חומרים
|
חבילת אספרגוס טרי (עדיף גבעולים דקים) |
1/3 כוס שמן זית משובח |
פלפל שחור גרוס טרי |
מלח גס |
2 (או יותר) שיני שום קצוצות |
אופן ההכנה |
- מחממים את התנור ל 180 מעלות צלזיוס.
- חותכים את השליש התחתון של האספרגוס ומשליכים. שוטפים ומניחים בתבנית המתאימה לתנור.
- יוצקים את שמן הזית על האספרגוס בוזקים מלח, פלפל ושום לפי הטעם. מערבבים קלות ומשטיחים את האספרגוס בתבנית.
- אופים בתנור במשך 10 דקות. מגישים חם או קר.
| חזרה | | |