שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

אספרגוס צלוי / אילנה טננביום


חומרים
חבילת אספרגוס טרי (עדיף גבעולים דקים)
1/3 כוס שמן זית משובח
פלפל שחור גרוס טרי
מלח גס
2 (או יותר) שיני שום קצוצות
אופן ההכנה
  1. מחממים את התנור ל 180 מעלות צלזיוס.
  2. חותכים את השליש התחתון של האספרגוס ומשליכים. שוטפים ומניחים בתבנית המתאימה לתנור.
  3. יוצקים את שמן הזית על האספרגוס בוזקים מלח, פלפל ושום לפי הטעם. מערבבים קלות ומשטיחים את האספרגוס בתבנית.
  4. אופים בתנור במשך 10 דקות. מגישים חם או קר.



חזרה