שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פטה טונה / אנה וגנר


חומרים
2 קופסאות קטנות של טונה משומרת
50 גרם חמאה מרוככת
2 כפות קטשופ
1 כף מיונז
1 כף פירורי לחם
1 בצל קטן, מגורר בפומפיה
צרור עלי פטרוזיליה בלי גבעולים
מיץ מלימון אחד
6 טיפות טבסקו
אופן ההכנה
  1.  ראשית, נפטרים מן השמן שבטונה. אחר כך מערבבים את כל החומרים, חוץ מן הפטרוזיליה, בקערת המערבל. מערבלים עד שמתקבל מקרם אחיד וצבע ורדרד. 
  2.  קוצצים את עלי הפטרוזיליה דק דק, בלי גבעולים, ומערבבים לתוך העיסה שנתקבלה. 
    מצפים תחתית ודפנות של קערת מקפיא בניילון נצמד ומהדקים את העיסה לתוך הקערה. מעבירים למקפיא לשלוש שעות לפחות.
  3. מוציאים מן המקפיא, מעבירים למקרר לשעות מספר ומגישים היישר מן המקרר: הופכים את קערת המקפיא על צלחת הגשה. אל תשכחו להיפטר מן הניילון.
חזרה