|
|
|
|
פטה טונה
/ אנה וגנר
|
חומרים
|
2 קופסאות קטנות של טונה משומרת |
50 גרם חמאה מרוככת |
2 כפות קטשופ |
1 כף מיונז |
1 כף פירורי לחם |
1 בצל קטן, מגורר בפומפיה |
צרור עלי פטרוזיליה בלי גבעולים |
מיץ מלימון אחד |
6 טיפות טבסקו |
אופן ההכנה |
- ראשית, נפטרים מן השמן שבטונה. אחר כך מערבבים את כל החומרים, חוץ מן הפטרוזיליה, בקערת המערבל. מערבלים עד שמתקבל מקרם אחיד וצבע ורדרד.
- קוצצים את עלי הפטרוזיליה דק דק, בלי גבעולים, ומערבבים לתוך העיסה שנתקבלה.
מצפים תחתית ודפנות של קערת מקפיא בניילון נצמד ומהדקים את העיסה לתוך הקערה. מעבירים למקפיא לשלוש שעות לפחות.
- מוציאים מן המקפיא, מעבירים למקרר לשעות מספר ומגישים היישר מן המקרר: הופכים את קערת המקפיא על צלחת הגשה. אל תשכחו להיפטר מן הניילון.
| חזרה | | |