שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פסטה עם טונה, ריחן ולימון / אנה וגנר


חומרים (4 מנות)
500 גרם פסטה קצרה
קופסת טונה משומרת קטנה
20 עלי ריחן
מיץ מלימון אחד
2 עגבניות קלופות, מגורענות וחתוכות קטן
2 כפות גבינת פרמז'ן מגוררת
אופן ההכנה
  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  2. בינתיים מכינים את הרוטב: חותכים את עלי הריחן לרצועות, מפוררים את הטונה – עם השמן – ומערבבים עם קוביות העגבניות.
  3. כשהפסטה מוכנה, מסננים אותה, יוצקים מעליה את הרוטב, מערבבים היטב ומוסיפים פרמזן ממעל.

חזרה