שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כנפי עוף בנוסח יפני / סימה ביטון מקייטרינג "רוזמרין"


חומרים
20 כנפי עוף נקיות
למרינדה:
1 כוס יין לבן
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
1/2 כוס חומץ
1/2 כוס רוטב סויה
1/2 כוס שמן שומשום
1 כף שום כתוש
1 כף ג'ינג'ר מגורר
אופן ההכנה
  1. מערבבים את כל חומרי המרינדה ויוצקים על הכנפיים, מעמידים למשך 12 שעות לפחות.
  2. מחממים תנור ל 200 מעלות צלסיוס. אופים את הכנפיים במשך 1/2 שעה. את הרוטב שנשאר מחממים ויוצקים על הכנפיים המוכנות.

חזרה