שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט נקטרינות / רותי קינן

וריאציה על סלט דרום אמריקני, שאפשר להכין מכל פרי קייצי - אננס טרי, אפרסק או משמשים.


חומרים
6 נקטרינות
1 לימון סחוט או ליים
1 בצל אדום
4 כפות כוסברה קצוצה
1 כפית גרגרי פלפל צ'ילי אדום גרוסים גס
1/3 כוס שמן זית
אופן ההכנה
  1. מוציאים את הגלעינים מהנקטרינות וחותכים לקוביות קטנות מאוד. מניחים בקערה ומזליפים מיץ לימון או ליים. קולפים את הבצל וקוצצים דק. מוסיפים לקערה עם הכוסברה וגרגרי הפלפל. 
  2. יוצקים את השמן על הסלט ומערבבים היטב.



חזרה