שלח להדפסה  
משקאות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קוקטיל שמפניה / אנה וגנר


חומרים
דובדבנים
שמפניה או ברוט
3 כפות סוכר
1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה
  1. מגלענים את הדובדבנים.
  2. אם אתם רוצים להשקיע, פזרו סוכר בצלחת אחת ומיץ לימון בצלחת שנייה. את הגביעים הופכים אל תוך הצלחת עם מיץ הלימון שמעט ממנו נדבק לשפתי הגביע, ומיד מעבירים לצלחת עם הסוכר עד ששפתי הגביע מצופות סוכר. אבל אפשר לוותר על זה. 
  3. מניחים בכל גביע דובדבן אחד מגולען ומעליו יוצקים שמפניה מצוננת היטב.

חזרה