שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוף בקולה, חרדל וריבת משמשים / אנה וגנר


חומרים (6 מנות)
6 ירכי עוף
1.5 כוסות קולה
1/2 כוס ריבת משמשים
2 כפות חרדל
מלח ופלפל לבן
אופן ההכנה
  1. מערבבים בקערה את כל החומרים פרט לעוף.
  2. מוסיפים את העוף ומשרים במשך שעתיים לפחות.
  3. מעבירים את העוף לתבנית , יוצקים מעל את הנוזלים ואופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות צלזיוס במשך 60-80 דקות.
חזרה