שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוף בקטשופ, דבש וסויה / ורד גרינברג


חומרים (4 מנות)
6 שוקי עוף או 10 כנפיים
2 כוסות קטשופ
1/4 כוס יין לבן
3 כפות דבש
1/4 כוס רוטב סויה
אופן ההכנה
  1. מחממים את התנור לחום גבוהה.
  2. מניחים את העוף בתבנית, מערבבים את כל שאר החומרים ויוצקים מעל.
  3. מכניסים לתנור ואופים במשך חצי שעה. מוציאים ומורחים את העוף ברוטב. מחזירים לתנור לעוד 15-25 דקות.

חזרה