|
|
|
|
ירקות שורש בתנור
/ קרואלה
|
חומרים
|
2 שורשי סלרי |
3 שורשי פטרוזיליה גדולים |
3 תפוחי אדמה |
3 בטטות בינוניות |
שמן זית |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- שוטפים, קולפים וחותכים לקוביות את כל הירקות.
- מניחים יריעת נייר אפייה עת תחתית תבנית התנור. מניחים מעל את קוביות הירקות ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל.
- מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל -200 מעלות צלזיוס במשך שעה.
- בתום השעה מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים באפיה של עוד 15 דקות ללא כיסוי.
| חזרה | | |