שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ירקות שורש בתנור / קרואלה


חומרים
2 שורשי סלרי
3 שורשי פטרוזיליה גדולים
3 תפוחי אדמה
3 בטטות בינוניות
שמן זית
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. שוטפים, קולפים וחותכים לקוביות את כל הירקות.
  2. מניחים יריעת נייר אפייה עת תחתית תבנית התנור. מניחים מעל את קוביות הירקות ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל.
  3. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל -200 מעלות צלזיוס במשך שעה.
  4. בתום השעה מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים באפיה של עוד 15 דקות ללא כיסוי.


חזרה