|
|
|
|
עוף בתפוזים
/ לאה
|
חומרים (4 מנות)
|
4 כרעי עוף מנוקים היטב |
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי |
1 כף שמן זית |
1 כף קטשופ |
1 כף דבש |
3-4 שיני שום כתושות |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- מערבבים את כל החומרים בקערה ומשרים את העוף במשך מספר שעות - רצוי למשך לילה שלם.
- מעבירים את העוף לתבנית אפייה. יוצקים מעל את הנוזלים ואופים בתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות צלזיוס במשך שעה או עד שהעוף משחים.
- רצוי להגיש עם אורז לבן או קוסקוס.
| חזרה | | |