|
|
|
|
קדרת ירקות
/ דורון נשרי
|
חומרים (4 מנות)
|
2 כפות שמן |
1 בצל קטן, קצוץ |
1 שן שום קלופה ופרוסה |
1 ראש כרובית מחולק לפרחים |
1 קופסאת שימורים של גזר ואפונה |
2 כפות אבקת מרק ירקות |
אופן ההכנה |
- מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים במשך 2 דקות ולא יותר.
- מוסיפים לסיר את פרחי הכרובית ומטגנים עם הבצל והשום כ - 5 דקות נוספות עד שהכרובית מתרככת מעט. מוסיפים את הגזר והאפונה, ומעט מים ומפזרים מעל את אבקת המרק. מבשלים כ - 25 דקות עד שהכרובית רכה והרוטב סמיך. מגישים עם אורז או פירה.
| חזרה | | |