שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קדרת ירקות / דורון נשרי


חומרים (4 מנות)
2 כפות שמן
1 בצל קטן, קצוץ
1 שן שום קלופה ופרוסה
1 ראש כרובית מחולק לפרחים
1 קופסאת שימורים של גזר ואפונה
2 כפות אבקת מרק ירקות
אופן ההכנה
  1.  מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים במשך 2 דקות ולא יותר.
  2. מוסיפים לסיר את פרחי הכרובית ומטגנים עם הבצל והשום כ - 5 דקות נוספות עד שהכרובית מתרככת מעט. מוסיפים את הגזר והאפונה, ומעט מים ומפזרים מעל את אבקת המרק. מבשלים כ - 25 דקות עד שהכרובית רכה והרוטב סמיך. מגישים עם אורז או פירה.


חזרה