|
|
|
|
תבשיל פסטה ונקניקיות
/ איתי כהן
|
חומרים (6 מנות)
|
2 כפות שמן |
2 שיני שום קלופות וקצוצות |
2 קופסאות קטנות רסק עגבניות |
5 נקניקיות בשר או טופו, פרוסות דק |
1 כף אבקת מרק עוף |
1/4 כוס עלי בזיליקום קצוצים |
מלח ופלפל שחור |
1 חבילת (500 גרם) פסטה (רצוי מסולסלת) |
אופן ההכנה |
- מחממים את השמן בסיר רחב ועמוק. מוסיפים את השום ומטגנים עד שהוא מזהיב. מוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים קלות.
- מוסיפים 5 כוסות מים רותחים, את הפסטה ואת הנקניקיות. מוסיפים גם את כל התבלינים, מכסים מבשלים על להבה נמוכה כ-15 דקות. מכבים את האש, משאירים מכוסה 10 דקות ומגישים.
| חזרה | | |