שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

תבשיל פסטה ונקניקיות / איתי כהן


חומרים (6 מנות)
2 כפות שמן
2 שיני שום קלופות וקצוצות
2 קופסאות קטנות רסק עגבניות
5 נקניקיות בשר או טופו, פרוסות דק
1 כף אבקת מרק עוף
1/4 כוס עלי בזיליקום קצוצים
מלח ופלפל שחור
1 חבילת (500 גרם) פסטה (רצוי מסולסלת)
אופן ההכנה
  1. מחממים את השמן בסיר רחב ועמוק. מוסיפים את השום ומטגנים עד שהוא מזהיב. מוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים קלות.
  2. מוסיפים 5 כוסות מים רותחים, את הפסטה ואת הנקניקיות. מוסיפים גם את כל התבלינים, מכסים מבשלים על להבה נמוכה כ-15 דקות. מכבים את האש, משאירים מכוסה 10 דקות ומגישים.


חזרה