שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רצועות בקר בשמנת ופלפל שחור / אורי בן ישראל


חומרים (6 מנות)
1 ק"ג סינטה בקר, פרוסה לרצועות דקות
מעט שמן לטיגון
2 מכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה
1 כף שטוחה אבקת מרק עוף
1 כף פלפל שחור גרוס
1 כפית שום כתוש
אופן ההכנה
  1. מחממים את השמן במחבת עמוקה. מוסיפים את רצועות הבשר ומטגנים במשך כ - 5 דקות - עד השחמה מושלמת של הבשר.
  2. בכלי נפרד, מערבבים היטב את כל החומרים ביחד (רצוי עם מיקסר). שופכים לתוך המחבת ומבשלים במשך 10 דקות. מערבבים מדיי פעם.
חזרה