שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

אטריות פסח / נורית


חומרים (10 מנות)
1 כוס קמח תפוחי אדמה
1/2 1 כוסות מים
2 כפות שמן
1/2 כפית מלח
4 ביצים
אופן ההכנה
  1.  מערבבים במטרפה או במיקסר את כל החומרים לבלילה חלקה ואחידה. 
  2.  מחממים מחבת טפלון על להבה בינונית-גבוהה עם מעט שמן או מרגרינה, כשזה חם שופכים מצקת מן הבלילה ומטגנים עד שמשחים. הופכים לצד השני לעוד מספר שניות. 
  3. מניחים על צלחת וממשיכים עם כל החומר. מגלגלים לגלילה כל 5 חביתיות וחותכים על קרש חיתוך לאיטריות דקות, מגישים בתוך מרק חם. 


    יש לשמור את האיטריות בכלי סגור שלא תתיבשנה. 
    ניתן להשתמש בחביתיות למילוי כמו כל השנה בתפו"א, פטריות, או בשר.

חזרה