|
|
|
|
סלט קוסקוס צבעוני
/ אורן לוקסנבורג
|
חומרים
|
250 גרם גרגרי קוסקוס |
250 מ"ל מים קרים |
8 קישואים |
4 פלפלים צהובים |
צרור אספרגוס טרי |
1 גבעול בצל ירוק |
צרור כוסברה |
צרור בזיליקום |
מלח ופלפל שחור |
לרוטב: |
1 כוס שמן זית |
1/4 כוס חומץ בלסמי |
אופן ההכנה |
- משרים את הקוסקוס במים הקרים ומניחים ל-15 דקות לפחות.
- חותכים את הקישואים לאורכם לרצועות דקות מאוד וצולים על הגריל או על מחבת גריל מספר דקות. חותכים אותם גס.
- קולים את הפלפלים על הגריל, מקלפים וקוצצים לחתיכות דקות.
- צולים את האספרגוס על הגריל גם כן למספר דקות וקוצצים את הגבעולים לעיגולים קטנים.
- חותכים את הבצל הירוק לעיגולים קטנים.
- קוצצים את הכוסברה והבזיליקום יחדיו.
- מערבבים את כל החומרים יחד עם הקוסקוס, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
- שופכים את הרוטב ומערבבים היטב.
מקררים לפחות לשעתיים כדי שכל הטעמים יתערבבו.
למי שלא אוהב כוסברה (ויש הרבה כאלה) אפשר להשתמש בנענע במקום - היא נותנת גוון מעניין ורענן.
| חזרה | | |