|
|
|
|
עוגת קרמבו
/ איילה בנימיני
|
חומרים
|
לבצק: |
6 ביצים |
1/2 כוס סוכר |
1 חבילה פודינג שוקולד |
4 כפות קמח |
1 כף שמן |
למילוי: |
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה |
1 חבילה פודינג וניל |
1 כוס חלב |
לציפוי: |
100 גרם שוקולד מריר |
1 כף קקאו |
6 כפות מים |
2 גרם מרגרינה |
אופן ההכנה |
- מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבונים במשך 2-3 דקות, מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב.מוסיפים את החלמונים, הפודינג, הקמח וכף השמן ומקפלים בעדינות.
- משמנים תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ, מעבירים פנימה את התערובת ואופים בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות צלזיוס. מוציאים ומצננים.
- בקערה מקציפים את השמנת, הפודינג וכוס החלב. מצפים את העוגה.
- בקערה המונחת על סיר עם מים רותחים (באן מרי), ממיסים את השוקלד עם הקקאו הסוכר והמים.
- מורידים מהאש ומוסיפים 25 גרם מרגרינה. מצפים את העוגה. מצננים ומגישים.
| חזרה | | |