שלח להדפסה  
משקאות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ליקר לימונים / נילי

הליקר עמיד לנצח. עדיף להגישו מקורר.


חומרים
10 לימונים צהובים
4 כוסות סוכר
2 כוסות אלכוהול 95%
1 ליטר מים
אופן ההכנה
  1. שוטפים את הלימונים, מקלפים רק את הקליפה הצהובה ומניחים בקערה. מהלימונים עצמם אפשר להכין מיץ ולשמור במקרר לשימושים אחרים.
  2. מוסיפים את הסוכר וליטר מים רותחים. בוחשים היטב.
  3. מוסיפים את האלכוהול ויוצקים את התערובת לבקבוק זכוכית. משהים במשך 48 שעות ומערבבים (ע"י טלטול) כמה שיותר.
  4. אחרי 48 שעות מסננים את התערובת ויוצקים לבקבוקים נקיים.

חזרה