ליקר לימונים
/ נילי
הליקר עמיד לנצח. עדיף להגישו מקורר.
|
חומרים
|
10 לימונים צהובים |
4 כוסות סוכר |
2 כוסות אלכוהול 95% |
1 ליטר מים |
אופן ההכנה |
- שוטפים את הלימונים, מקלפים רק את הקליפה הצהובה ומניחים בקערה. מהלימונים עצמם אפשר להכין מיץ ולשמור במקרר לשימושים אחרים.
- מוסיפים את הסוכר וליטר מים רותחים. בוחשים היטב.
- מוסיפים את האלכוהול ויוצקים את התערובת לבקבוק זכוכית. משהים במשך 48 שעות ומערבבים (ע"י טלטול) כמה שיותר.
- אחרי 48 שעות מסננים את התערובת ויוצקים לבקבוקים נקיים.
|
חזרה |