שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגת תפוזים / רווית


חומרים
4 ביצים
1.25 כוסות סוכר
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים טרי
קליפה מגוררת מתפוז אחד
2.5 כוסות קמח תופח
1 כף תמצית וניל
אופן ההכנה
  1. במערבל מקציפים את הסוכר עם הביצים והשמן, מוסיפים את כל שאר החומרים וממשיכים לערבל, כשכל החומרים מעורבבים היטב מוסיפים את המיץ באיטיות ומערבבים.
  2. משמנית תבנית אפייה עגולה בקוטר 26 ס"מ ויוצקים פנימה את התערובת. אופים בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות צלזיוס במשך כ - 40 דקות. בודקים עם קיסם, אם העוגה לא מוכנה, אופים עוד 5-10 דקות נוספות.


חזרה