|
|
|
|
עוגת תפוזים
/ רווית
|
חומרים
|
4 ביצים |
1.25 כוסות סוכר |
1 כוס שמן |
1 כוס מיץ תפוזים טרי |
קליפה מגוררת מתפוז אחד |
2.5 כוסות קמח תופח |
1 כף תמצית וניל |
אופן ההכנה |
- במערבל מקציפים את הסוכר עם הביצים והשמן, מוסיפים את כל שאר החומרים וממשיכים לערבל, כשכל החומרים מעורבבים היטב מוסיפים את המיץ באיטיות ומערבבים.
- משמנית תבנית אפייה עגולה בקוטר 26 ס"מ ויוצקים פנימה את התערובת. אופים בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות צלזיוס במשך כ - 40 דקות. בודקים עם קיסם, אם העוגה לא מוכנה, אופים עוד 5-10 דקות נוספות.
| חזרה | | |