שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רוטב צ'ילי חריף-מתוק תוצרת בית / ישי רדזינר


חומרים
10 פלפלי שאטה יבשים
2 כוסות סוכר
1 כוס מים
1.5 כפות שום כתוש
1.5 כפות חומץ
ג'ינג'ר טחון, לפי הטעם
1 כף רסק עגבניות לצבע
קורט מלח
אופן ההכנה
  1. קוצצים את הפלפלים דק בסכין, במידה ורוצים רוטב מאד חריף משאירים את הגרעינים. יש להמנע מלגעת בעינים לפני שטיפת הידיים.
  2. מעבירים את הפלפלים לסירף מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים עד להווצרות סירופ - עד שהסוכר נמס. מקררים ושומרים בצנצנת זכוכית במקרר.



חזרה