סלט פסטה קר עם עגבניות, גבינה צפתית וזיתים
/ מאיה לקס
היות והגבינה והזיתים מלוחים אין צורך להשתמש במלח בעת בישול הפסטה. אבל שוב אם זה לא מספיק מלוח אז אפשר להוסיף מלח לפי הטעם.
|
חומרים (5 מנות)
|
חבילת (500 גרם) פסטה ברגים |
2 כוסות עגבניות שרי חתוכות לרבעים |
כ - 4 כפות שמן זית |
1 כוס זיתים שחורים מגולענים ופרוסים |
150 גרם גבינה צפתית חתוכה לקוביות |
2 כפות עלי אורגנו טריים וקצוצים |
אופן ההכנה |
- מבשלים את הפסטה לדרגת אל-דנטה.
- כאשר הפסטה מוכנה, מקררים אותה מתחת לזרם מים. מעבירים לקערה ומוסיפים שמן זית עד שהפסטה נראית מבריקה, שומנית.
- מוסיפים את כל הירקות והגבינה שחתכנו מבעוד מועד. מערבבים ומניחים במקרר לכחצי שעה (שיתמזגו הטעמים) ואז אוכלים.
|
חזרה |