שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קינוח טפיוקה תאילנדי / אבי יקר


חומרים (4 מנות)
1/3 כוס טפיוקה (גרגרים)
3 כוסות מים
4 כפות סוכר
קמצוץ מלח
1 כוס חלב קוקוס
אופן ההכנה
  1. מרתיחים את המים יחד עם הסוכר והמלח. לאחר הרתיחה מוסיפים את הטפיוקה ומרתיחים שוב.
  2. מוסיפים את חלב הקוקוס ומבשלים על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב כ – 30 דקות. ומצננים.
  3. הגשה: מומלץ להגיש בקערות אישיות, עם קוביות קרח ופירות העונה.


חזרה