|
|
|
|
קינוח טפיוקה תאילנדי
/ אבי יקר
|
חומרים (4 מנות)
|
1/3 כוס טפיוקה (גרגרים) |
3 כוסות מים |
4 כפות סוכר |
קמצוץ מלח |
1 כוס חלב קוקוס |
אופן ההכנה |
- מרתיחים את המים יחד עם הסוכר והמלח. לאחר הרתיחה מוסיפים את הטפיוקה ומרתיחים שוב.
- מוסיפים את חלב הקוקוס ומבשלים על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב כ – 30 דקות. ומצננים.
- הגשה: מומלץ להגיש בקערות אישיות, עם קוביות קרח ופירות העונה.
| חזרה | | |