|
|
|
|
מאפה בטטות וכרישה
/ שירה
|
חומרים (4 מנות)
|
4-3 בטטות |
3 כרישות |
1 מיכל שמנת מתוקה |
2 ביצים |
1/2 כוס גבינת קשקבל מגוררת |
1 גביע שמנת חמוצה |
אופן ההכנה |
- משמנים תבנית אפייה, פורסים את הבטטות ומסדרים בתחתית.
- פורסים את הכרישות (החלק הלבן בלבד), מחממים מעט חמאה במחבת ומטגנים. מסדרים מעל שכבת הבטטות.
- מערבבים בקערה את הביצים, השמנת המתוקה והחמוצה והגבינה המוגררת, שופכים מעל שכבת הכרישות.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני עד שהמאפה מזהיב.
| חזרה | | |