שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מאפה בטטות וכרישה / שירה


חומרים (4 מנות)
4-3 בטטות
3 כרישות
1 מיכל שמנת מתוקה
2 ביצים
1/2 כוס גבינת קשקבל מגוררת
1 גביע שמנת חמוצה
אופן ההכנה
  1. משמנים תבנית אפייה, פורסים את הבטטות ומסדרים בתחתית.
  2. פורסים את הכרישות (החלק הלבן בלבד), מחממים מעט חמאה במחבת ומטגנים. מסדרים מעל שכבת הבטטות.
  3. מערבבים בקערה את הביצים, השמנת המתוקה והחמוצה והגבינה המוגררת, שופכים מעל שכבת הכרישות.
  4. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני עד שהמאפה מזהיב.



חזרה